Sfeervol Groningen door sportieve kerstmannen en -vrouwen

De derde editie van de Santa Run Groningen was een groot succes. Ruim 1.200 deelnemers verkleed als kerstman of - vrouw liepen zaterdagavond 2,5 km of 5 km door de sfeervolle binnenstad van Groningen.
Santarun Web 52
De Santa Run Groningen is bij uitstek de gezelligste loop van het noorden van Nederland. De feestelijke start was dit jaar op de Ossenmarkt waar de lopers een speciale Christmas warming-up kregen van de cheerleaders van The Legacy Dance Team. De versierde straten, muziek langs de route en een lang lint van verklede kerstmannen en –vrouwen zorgden voor een betoverende ambiance.
De finish was traditiegetrouw op de Grote Markt, waar de lopers ook nog een paar rondjes konden schaatsen op de IJsbaan 'Groningen on ice'.
Santarun Web 327
Iedereen een fijne kerst!
Net zoals vorig jaar was er de mogelijkheid om geld te doneren voor de Voedselbank Groningen. In totaal is er €950,- opgehaald voor dit prachtige goede doel inclusief een aantal kratten vol producten. De Santa Run Groningen wordt gezien als de kick-off voor een gezamenlijke actie van negen Voedselbanken in de provincie Groningen.
Santarun Web 269
Bauhaus RTV Noord OOG Radio en TV